Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara munis şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde iş veren milel arası tesislardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile işlem adımları umumiyetle şunları muhtevaerir:

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, umumiyetle her seviyede taraf bileğsoruntiren bir sekans açılı iniş ve merdiven kucakerir ve ev yahut sıkşavk alanlarda alanın bitek bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir dalgalı sunar.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Normal bir yangın, saf facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Tasar antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken inkıbaz noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Panik pas sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini Yangın Çıkış Kapısı yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve oranlı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne kadar müddet dayanacağını rapor etmektedir. Fakat bu mevzuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman da dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page